10-12-08

Stevige wisselloop

Gisteren nog eens een lekker korte maar stevige training. Loopmaat Dirk belde me voor de training op of we nog regen gingen krijgen. Snel eens naar buienradar gaan kijken. Bah dat valt goed mee. Een klein buitje dat niet echt onze kant opkwam. Om kwart na zeven stonden we klaar om te vertrekken. Bedoeling was een wisselloop van 1km traag en 1km rap op het gevoel. Niet echt wat op mijn schema staat coach maar ik leg het binnenkort wel uit.

We waren nog maar 10 minuten vertrokken en het begon al te regenen. Ik kon het weten maar blindelings op buienradar vertrouwen is niet altijd een goeie beslissing. Maar niet getreurd we waren al goed warmgelopen en ik zat er niet echt mee in. Er werden uiteindelijk bijna 8 km gelopen. Kort maar krachtig. Met een paar versnellingen aan zo'n 4'20/km. De laatste mocht ik van Dirk alleen doen dus besloot ik om nog maar eens goed door te trekken. Goed voor een kleine 4' /km. Voldaan kwamen we terug thuis aan. Echt een training waar ik nog eens goed van genoten heb. Vanavond rustdag. Ideaal om na het werk eens voor een kerstboom te gaan kijken. Ik vind het nog altijd wat vroeg maar als je langer wacht dan heb je er gewoon geen meer. We laten hem dan wel tot vrijdag buiten staan. De versiering is voor in 't week-end. Voor de liefhebbers nog een overzichtje van gisteren.

091208

11:27 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Buienradar Die buienradar heb ik onlangs buitengegooid.
’t Was meer verkeerd dan juist.

ps : stevige training

Gepost door: frank spencer | 10-12-08

PFFFFfffffff zo liep ik gisteren leeg jong,t'was duidelijk mijn dagje niet,zelfs in die trage kon ik me moeite een beetje praten,recup nul:dus de bovenkamer zei versnellen en het onderlichaam wou eigenlijk nog vertragen.bedankt voor de lusjes maar die laatste ging echt nie meer.
k'hoop dat jij op dit moment goed nieuws krijgt van de doc(heb nog rap mijn ischglkaars zetten branden)toi toi toi.

Gepost door: paperman | 10-12-08

Knappe training en, succes met het versieren van de kerstboom. Zie dat de lichtjes werken hé !!!

Gepost door: Dirk De Groof | 10-12-08

Ge;lukkig regent het vaker niet dan wel, dus af en toe heb je pech onderweg!.
En hier staat de kerstboom ook alweer!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 11-12-08

toch knap die training,dat tempowisselen is toch zwaar,voor mij toch en als het niet moet doe ik het perongeluk maar niet met dergelijke tijden natuurlijk,loop ze nog....
grz¨Patrick

Gepost door: Patrick | 11-12-08

ik heb nog een vraagje Yves Mijn trainingscenter blijft steeds op 7 december staan terwijl de nieuwe gegevens dan natuurlijk op de 7 de zijn gelopen,lijkt het dan,heb jij soms een idee hoe dat komt????
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 12-12-08

De commentaren zijn gesloten.