19-01-09

Een nieuwe start ?

Zondagmorgen gaan we de laatste weken op pad voor een duurloopje. Maar man, man wat een hondeweer. Gelukkig hebben we de training uitgesteld en na de middag was het droog. Eindelijk nog eens kunnen genieten van een training. Voor het eerst in 7 weken nog eens 9 km kunnen doen. En vooral zonder pijn.

Vandaag had ik dan afspraak met de persoon die mijn eerste steunzolen gemaakt heeft. Met die zolen heb in ook nooit last gehad. Toen ik mijn nieuw paar liet zien, die niet hij maar een collega maakte zag hij al direct hoe laat het was. Aan de wreef ontbrak een extra steun die in de vorige zolen wel zat. Volgens hem zeker een mogelijke oorzaak van de scheenbeen problemen. Hij ging de zooltjes aanpassen en volgende week kan ik dan weer met extra steun lopen. Goed nieuws dus en hopelijk zijn we dan weer weg om er echt in te vliegen. Ik kijk er al naar uit om wat frustratie eruit te lopen. Deze morgen een dom ongeluk gehad met de wagen en dat gaat me vrees ik veel centjes kosten. Tis een twijfel geval voor de verzekering dus de kans bestaat dat ik zal mogen ophoesten. Gelukkig ben ik wel heel gebleven. Maar twas verschieten.

Hieronder nog een overzichtje van het parcours van zondag.

180109

22:21 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

zooltjes Met die nieuwe zooltjes ga je - eindelijk - weer kunnen vliegen. Nog even geduld

Gepost door: harmsie | 20-01-09

Pech.. ...met de wagen ai...gelukkig ben je niet gekwetst....

Gepost door: natalie | 20-01-09

goed nieuws en slecht nieuws Yves erg tof dat je weer vertrokken bent en goed geholpen kunt worden,slecht nieuws ongelukje met de wagen,doch ondanks de centjes,weet ik dat dit laatste voor jou minder erg is dan niet kunnen lopen,juist of niet?
grt Patrick

Gepost door: Patrick | 20-01-09

Leuk dat je terug vertrokken bent.
In de winter is dat extra moeilijk.
Ik heb m'n fitness weeral eens afgelast en ben maar op de spinningfiets thuis gekropen. Ik haat het gewoon om in dit hondeweer naar de fitness te fietsen en ja, luiheid zit daar ook voor iets tussen :-)

Gepost door: maaike | 20-01-09

Die wagen .....da's erg , maar daar denk je binne een paar maanden niet meer aan . Zolang je zelf maar niks hebt .
Wat soms een klein prulletje zoals je zooltjes toch kan veroorzaken . Nu sta je dus echt aan de start naar de marathon . Als je schemamoet aangepast worden , gewoon mailen he ! Ik ken ze niet allen van buiten ! :-) Veel succes verder , je coach mario

Gepost door: coach mario | 21-01-09

Hopelijk gaan die vernieuwde zooltjes je terug definitief op weg helpen.
Jammer van je wagen, maar die is natuurlijk te vervangen.

Gepost door: Marc | 21-01-09

De commentaren zijn gesloten.