30-01-09

Hoefkes nog eens uitgeslagen

speedy-gonzales
Dinsdag stonden er versnellingen op het schema. Ik heb ze iets aangepast omdat ik toch nog wat voorzichtig wil zijn met korte sprintjes. Het was goed voor 7 km loopplezier. Gisteren dan had de coach een mooie wisselloop op het schema gezet. Dit is echt één van mijn favoriete trainingen. Niet mega zwaar en ze zijn voorbij voor je het weet. Zoals gewoonlijk terug afgesproken met Dirk en Ilse liep ook mee. Zij sloeg soms een versnelling over. Zo deden wij 12 km samen. 500 mloslopen en 500 m aan 5'/km. Het was meer dan 2 maand geleden dat ik nog eens een snelheidstraining deed. En kheb er van genoten. Ook als was het weer redelijk fris. Maar gelukkig gene wind. Dirk en ik hebben der altijd last van. De wind zit altijd tegen juist als ge een versnelling moet doen. :)

Gisteren dus gelukkig niet. Zaterdag terug een snellere training en zondag mogen ( of moeten ) we terug uit de veren voor een vetloop van dit keer 15km. Nuja moeten. 't Is lastig opstaan maar eens ge weg zijt is dat vlug vergeten en ben ik blij dat ik buiten ben. Zo op een zondagmorgen is het altijd rustig. Naarmate de training vorderd zie je meer een meer beweging komen buiten. Dat is wel leuk. Deze week kom ik op 45km en dat is ongeveer de helft van mijn maandtotaal. De kans dat ik Oostende - Brugge loop wordt in elk geval groter. Voor iedereen een lekker week-end gewenst. Profiteer ervan.

09:52 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

't zal niet moeten zijn zeker,maar willen,daar zijn wij allemaal dezelfen in,even alles op het schema steken en lekker gaan trainen!!!!Wat we zeker zullen hebben zondag....de nodige afkoeling zie KMI,brrr lekker????
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 30-01-09

Ook een prettig weekend gewenst...en succes met uw trainingen naar Oostende Brugge toe.

Gepost door: natalie | 30-01-09

groot gelijk dat je in het begin nog wat voorzichtig bent met die snelheidstrainingen.

Gepost door: Marc | 30-01-09

Zo'n vetloopke smorgens .........dat kan deugd doen . En ook bij mij zijn de wisselopen een favoriete. Je hebt een gevoel goed getraint te hebben terwijl je toch niet echt moe bent !
Je opbouw verloopt goed . Oostende - Brugge zal je er zeker staan .

Gepost door: coach mario | 30-01-09

Vetloop 's morgens. Is ook niet mijn favoriete training hoor. Ik kan ook niet zo goed uit mijn bed, en zo zonder eten gaan lopen... Nee, doe ik niet echt graag. Maar wat moet, moet ...

Gepost door: Dirk De Groof | 31-01-09

Ik hoop dat het een leuk vetloopjje geweest is Yves, want je zal ondertussen al wel terug binnen zijn.

Gepost door: Gert | 01-02-09

De commentaren zijn gesloten.