09-02-09

Druk week-end

Vrijdag had ik een dagje vrijaf. Maar dat was meteen ook de tijd om een aantal zaken in orde te brengen. Zo kreeg onze jongste zijn nieuwe kamer en wij nieuwe zetels. Zaterdag betekende het een paar keer naar het containerparc crossen om de dingen weg te doen die echt versleten waren. Van lopen kwam er helaas niets. Ook al omdat ik toch wat last had van mijn scheenbeen.

De extra rust heeft zijn werk gedaan want de vetloop van gisteren van 18km verliep zonder problemen. We hadden nog geluk ook want net toen we terugwaren begon het te regenen. Voor het eerst in 2 maand heb ik ook nog eens de harstslagmeter aangebonden. Ik vreesde voor het resultaal. Maar eigenlijk viel dat best mee. Ik kwam uit op een gemiddelde hartslag van 145. Dat is een slag of 5 te hoog voor een duurloop maar ik had slechter verwacht. Deze week gaan we wel proberen om de 4 trainingen af te werken en zaterdag ook te lopen. Ingeschreven voor Rotterdam ben ik steeds nog niet. Die beslissing valt binnen een week of 2. Weet iemand trouwens tot wanneer je daar kan inschrijven en of er daginschrijvingen mogelijk zijn ? Ik moet namelijk loopmaat Dirk nog overtuigen om ook mee te lopen. Dit zou zijn 3e poging voor een marathon zijn. Maar ik ben van plan om hem te hazen. Hij moet dit zeker kunnen uitdoen. Al sleur ik hem over de meet. We zien wel. Vandaag in elk geval rustdag. Morgen terug versnellingen.

13:06 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dat was een mooi vetloopje...en de conditie lijkt in orde te zijn. Op naar Rotterdam.

Gepost door: natalie | 09-02-09

tut tut tut ik heb gezegd:3e keer goeie keer,en dat zal enkel met een goei voorbereiding zijn(lees zonder ook maar de minste hapering)of dat nu binnen 2 maand of 12 maand is,die beslissing neem ik echt maar de week ervoor.ge hebt me nu al 2 keer ingeschreven,deze keer doe ik het zelf al is het niet uit bijgeloof.t'was trouwens plezant loopje zondag,toch weer een paar nieuwe straten erbij das altijd leuk. tt morge

Gepost door: paperman | 09-02-09

Rotterdam http://www.fortismarathonrotterdam.nl/

Hier vind je de info Yves. Nu kost het dus €50 en als ik goed kan lezen van 1 tot 8 maart €55. Of geldt dat tot de dag van de start zelf? Dat is mij niet echt duidelijk. Het was maar €36 als je had ingeschreven voor 15/12.

Goed getraind trouwens; :)

Gepost door: Gert | 09-02-09

Het zit blijkbaar allemaal goed, dus inschrijven maar voor Rotterdam zou ik zeggen.

Gepost door: Marc | 10-02-09

Goede trainingsopbouw en, goede vetloop. Uw conditie is zeker ok ! Uwe maat Dirk, wat tijden loopt hij zo ongeveer ? Dit gewoon om te vergelijken met mij ??!! Groetjes en nog veel succes met de trainingen !

Gepost door: Dirk De Groof | 10-02-09

Natuurlijk naar Rotterdam gaan, wij zijn er ook!.
Groet Rinus,.

Gepost door: rinus | 12-02-09

De commentaren zijn gesloten.