16-02-09

Zondag D-Day

Vrijdag was het eindelijk eens droog weer 's avonds dus heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de lange versnellingen te doen. Zondagochtend stond er dan weer een loopje van 18 km op het schema. We waren terug met 3. Dirk mijn vrouw en ikzelf. Het werd genieten. Droog weertje niet teveel wind en wel liepen langs de schelde enz. Geen pijntjes. Wel aan het scheenbeen toch niet. De steunzolen werken wel nog wat tegen. Gevolg een prachtige blaar. Toch maar compete gebruiken morgen bij ce versnellingen. Voor de rest was het een rustige zondag. We gingen met de kinderen bij mijn ouders naar de karnaval stoet kijken.

Verkleden moest ik niet want ik zie er zo al gek genoeg uit. Volgende zondag probeer ik 22 a 24 km te lopen. Indien dit zonder pijn of gevoeligheid lukt schrijf ik mij volgende week in voor Rotterdam. Kans dat ik daar voluit ga is vrijwel nihil. Het wordt een goeie trainingsloop voor de 20km van Brussel. Ik zie nog wel voor welke tijd ik ga. Misschien kan ik Frank Spencer of iemand anders vergezellen voor een marathon ergens kort onder de 4 uur. De 3u35 op het schema zal een doel zijn voor Eindhoven.

15:08 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat zal allemaal wel lukken zondag...inschrijven maar. Succes

Gepost door: natalie | 16-02-09

Rotterdam Jouw kilometertjes beginnen aardig op te lopen. Hopelijk lukt Rotterdam!

Gepost door: Harmsie | 16-02-09

ik zie het wel zitten een Deal we doen Rotterdam als training en we gaan ervoor in Eindhoven , wat denk je onder de 4u (ietsipietsi) denk dat Edith ook zoiets voor ogen heeft , ik mag normaal beginnen zaterdag :-)ps probeer eens die Herzog kouzen voor je scheenbeen ,vn mij helpt het ,wel niet om aantezien :-)

Gepost door: Katrien | 16-02-09

Rotterdam Ik zie het ook wel zitten (bis).
Normaal gezien – alles alles vlot blijft verlopen – en in een goede dag, ga ik ook voor een tijd onder de vier uren.
Misschien kunnen we de handen in elkaar slaan en een webloglopers-groepje vormen.


Gepost door: frank spencer | 16-02-09

zoals Natalie zegt, Yves,inschrijven...Eigenlijk ontdek ik nu pas dat jullie doel ,dat van jou en Katrien en Frank en nog enkelen,niet hoger ligt dan mijn doel, namelijk een marathon uitlopen onder de 4 uur.....Geen peuleschil,maar ik dacht het enige loperke te zijn die naar die tijden verlangde!! Echt waar,ik dacht dat jij een 3:30 man waard en Katrien en Frank ook,je kan je niet inbeelden wat een moed mij dit nu geeft,om samen met jullie die 4 uur grens aan te vallen!Ik wens je alvast succes met die M van jou en heb nu veel meer moed om die van mij te beginnen,het zit hem tussen de oren nietwaar Yves,succes!!!!

Gepost door: Patrick | 17-02-09

De commentaren zijn gesloten.