18-02-09

Gedoemde versnellingen

Gisteren was het versnellingstime volgens het schema. Vorig week al 2 keer zwaar uitgeregend en dus geen versnellingen gedaan. Gisteren zag het er beter uit tot. Welja tot we vertrokken en daar was de regen weer. Maar we waren al onderweg naar de piste en eens vertrokken keer ik niet meer terug. De hele training regen gehad en juist na de versnellingen terug droog. Blijkbaar mag ik geen versnellingen in het droge doen. Maar bon. De training zelf dan. Die verliep redelijk goed. Enkel op het einde voelde ik mijn scheenbeen wat. Maar bij het loslopen was daar al niets meer van te voelen.

Het was wel lastig. Zolang geen snelheid gedaan en dat voel je wel aan de ademhaling. Ook Ilse had het lastig. Zij liep gewoon wat los. Deze week hoop ik terug op 4 trainingen per week te zitten. Dit week-end ga ik ook eens achter compressie kousen gaan kijken. Kheb nogal weerbarstige kuiten en dit zou toch wat moeten helpen. Tip van ons Katrientje trouwens. Waarvoor dank :) . Tzal misschien geen zicht zijn maar als het help trek ik mij daar niets van aan. Vandaag mogen de beentjes rusten en donderdag 12km wisselloop. Een training die ik altijd leuk vind. Hieronder nog een overzichtje van gisteren. 2km in en uit en 8x 600 m aan 26sec/100m

170209
                           

 

10:30 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Zo...die training ging goed zeg. Geniet van uw dagje rust en morgen er terug tegen aan.

Gepost door: natalie | 18-02-09

ja halooooooooo wat zeg je ik ga rustig lopen in R'dam , moet da nog zien ;-) en euuh !! wat is dat al dat geleuter van die -4u ,weet men dan niet dat jij reeds 3u43 op je naam staan hebt ? wel ik was getuige ,hi hi :-)Eindhoven gaan we voor 3u40 je kan Gert weer als haas vragen ,hooooo !

Gepost door: Katrien | 18-02-09

strange ik heb nu iedere keer aan uw zijde de buitenbocht gelopen,en toch heb ik telke male maar ongeveer 560m,aan mijn ademhaling denk ik wel dat uw meting juister is,maar toch raar,we zouden er eens een 3e bij moeten hebben om te vergelijken.
tt morge.

Gepost door: paperman | 18-02-09

knappe training. je bent zeer sterk bezig ! En met gert als haas , kan het niet meer stuk .

Gepost door: coach mario | 19-02-09

Die kousen ben ik wel een fan van ; succes !

Gepost door: Bjorn Paree | 19-02-09

knap bezig Yves en nogmaals die mooie kousen zijn het geld meer dan waard,tegenwoordig zijn ze iets beter om aan te zien maar het blijft een wonder middel voor mensen als U en ik,zwakke kuiten!Ook lees ik nu dat je reeds een marathon hebt gelopen aan 3:43 ,daar ben ik stik jaloers om,maar ik zeg ook -4h en hoop ook op......
grt
Patrick
http://www.bloggen.be/funrunner

Gepost door: Patrick | 19-02-09

Die kousen ken ik niet . Maar dat soort versnellingen wel . Al gaan ze bij mij iets trager !

Gepost door: peggy | 20-02-09

KUITEN ! Uit ervaring weet ik (tips van mijn arts en Mario) dat het aangewezen is om een kuur sportvitaloze te nemen en daarna telkens je gelopen hebt wat magnesium te nemen. Waarschijnlijk maak je iets te weinig magnesium aan, zodat je sneller dan vroeger door uw reserve zit. Ik ben daar nu zo'n 2 maand mee bezig, en tot op heden heb ik geen last meer van mijn kuiten. Is echt het proberen waard hoor !

Gepost door: Dirk De Groofd | 21-02-09

De commentaren zijn gesloten.