23-02-09

Terug wat twijfels

Vrijdag nog liep ik een training met wat langere versnelligen. Vrij pittig maar het ging goed. Zaterdag is zoals gewoonlijk looprustdag. Tijd om onze afvoer eens onder hande te nemen. Want daar zit al een tijdje een lek in. Veel buisjes gedemonteerd en weer gemonteerd maar 't blijkt toch opgelost te zijn. Verder hielden we het rustig.

Zondagmorgen stond er dan een duurloop op het schema van 22 km. Snel nog eens op buienradar gekeken want het was erg grijs. Oef gelukkig weinig regen te zien. Nu weet ik uit ervaring dat zo'n gemiezer daar niet op te zien is. En prijs was het. Meer dan 2 uur mogen genieten van druilerige regen. Maar 't kon ons niet deren het liep lekker en de 2u20 min waren zo voorbij. We hadden weer ons calorietjes verbrandt. Dus die moesten aangevuld worden. Daarna zijn we nog een kleinigheid gaan eten en voor je het weet is de namiddag ook weer voorbij. Die week-ends mogen best wat langer zijn voor mij :)

Enig minpuntje. Mijn scheen deed weer wat pijn. En deze ochtend is het nog niet volledig weg. Ik ging vandaag beslissen over Rotterdam. Wel ik ga mijn beslissing nog wat uitstellen. Want ik ben niet van plan om mijn been weer helemaal om zeep te helpen. Wel zijn loopmaat Dirk en ik ingeschreven voor Oostende-Brugge van komende zondag. We gaan dit als traningsloop doen en hopen te kunnen meelopen met nog wat andere bloggers die niet teveel vlammen. 't Is dus deze week nog ffkes de kat uit de boom kijken en veel ijs leggen. Hopelijk is het vals alarm. Morgen is de volgende training en dan zien we wel.

09:35 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Alvast succes in Oostende Brugge...hopelijk houd het scheenbeen zich koest. Zou jammer zijn daarom uw marathon te moeten laten schieten.

Gepost door: natalie | 23-02-09

op zachte grond ... tijdelijk op zachte ondergrond lopen (met je kousen) :-) ik ben ook aan het afwachten voor O-B ik ben insgeschreven maar ga pas zaterdag beslissen en als ik loop niet meer dan 6min/km ,alé we kunnen nu al een afspraak maken nog voor Rottedam (Herman,Tinnen,Bart Chris R ...) lopen ook aan dit tempoo dus volk genoeg hé :-)

Gepost door: Katrien | 23-02-09

Inderdaad hopen op vals alarm om zo alsnog een positieve beslissing te kunnen nemen voor Rotterdam...

Gepost door: Stofke | 23-02-09

positief denken Yves,het kan niet steeds negatief utvallen,je gaat een mooi loopjaar tegemoed!!!!!!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 23-02-09

Het zal goed komen en inderdaad een trainingsloop van maken.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 24-02-09

Oostende - Brugge? Dat zoek ik ff op, want ik heb dit weekend ook een duurloop af te werken en voor de zoveelste keer vele kilometers langs 'ons' kanaal afwerken... dat begint te vervelen. Misschien tot daar. En tja, ik ken je gevoel. Loop al een tijdje met ontsteking kraakbeen in de knie rond. Na een kilometertje opwarming verdwijnt de pijn, maar na afloop komt die dan des te erger terug. Rusten zegt de dokter, maar wie wil dat horen als je op weg bent naar een marathon?

Gepost door: Lieven | 24-02-09

De commentaren zijn gesloten.