02-03-09

Oostende - Brugge

Zaterdag zijn we eindelijk aan onze Herzog kousen geraakt. 't Is geen zicht maar hoplijk ontlast het mijn kuiten wat. In elk geval moet ik het aantrekken nog wat leren. Ik zweet meer om die kousen aan te dan als om te lopen.

Gisteren kon ik ze meteen testen. We hadden met een hele bende weblog en facebooklopers afgesproken in Brugge voor Oostende-Brugge 10 miles. Toen we om goed 9u30 ginder aankwamen stond er ons al een hele groep op te wachten. Uiteraard stond Katrien al van ver te zwaaien. Verder ook Tinne voor wie dit het eerste wedstijdje was in een jaar. Een grote dag voor haar. Ook Bart, Veerle, Kristof, Herman, Chris, Roadrunnerke, Ilse, Berry, Vincent en Kenneth. Indien ik er nog vergeten sry. Het wordt echt moelijk om iedereen te onthouden. De familie weblog/facbook lopers is een serieuze bende aan het worden. Beetje later zaten we op de bus richting Oostende. Daar aangekomen leek het mij toch wat fris. Die 14°C waren ver te zoeken. Gelukkig na het startschot kreeg ik vlug warm. We liepen het eerste stuk aan ong. 6'/km. Naar het einde toe eindigden we op 5'30/km. Maar iedereen was mee. Onderweg werd er weer heel wat afgetetterd en die 16 km waren veel te snel voorbij. Al bij al een heel geslaagde dag. Ook Tinne legde de afstand af zonder al te veel pijn. Proficiat Tinne. Jouw geduld wordt eindelijk beloond. Knap hoe jij bent blijven volhouden. Jouw smile aan de finish sprak boekdelen. P1010336
Ik kijk al uit naar de weblogloop binnen 3 weken. Achteraf zijn Dirk en ik nog met vrouw en kinderen iets gaan eten naar Brugge.

En het scheenbeen hoe is het daarmee ? Wel dat was toch een beetje gevoellig maar vandaag is er helemaal niets meer van te voelen. Ik wil nu echt eens zekerheid dat het niet tussen de oren zit. Dus straks effe naar de sportarts bellen om eens te laten kijken of er nog iets van ontsteking te zien is. Het zal daarvan afhangen of ik later deze week mij nog voor Rotterdam inschrijf. Loop ik Rotterdam niet dan loop ik zeker in Antwerpen de 10 miles. Hieronder nog een fotoken van gisteren. De rest vind je hier.

P1010333klein

11:50 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Mooi bendeke lopers, hoor.
Tot op de training...

Gepost door: Spencerwoman | 02-03-09

Oeefffffffff zat al gans de morgen te kijken of er geen reactie was over pijntje hier of daar met de vingers gekruist ! en nee ,dus YES !!! voor R'dam als ik je mag aanraden ,train met de kouzen verder en niet te zot ! ps jammer dat 'vrouwtje niet mee deed gisteren zij kon zeker dit tempo aan ,denk dat ze het zelfs te traag ging zijn :-) ,zal voor de volgende zijn

Gepost door: Katrien | 02-03-09

plezier precies veel plezier daar tussen Oostende en Brugge ... en geen pijn, das ook ok!

Gepost door: Koen | 02-03-09

Moet zeer plezant geweest zijn . Ik kijk ook uit naar de weblogtraining .

Gepost door: coach mario | 02-03-09

Gelukkig heb je kunnen lopen zonder pijn,dat is al een groot voordeel,nu kan je rustig blijven trainen en blijf je van de pijntjes gespaard.

Gepost door: anita | 02-03-09

knap bezig Yves en mooie foto's ook,mooi blog!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 02-03-09

kennismaking Toch content dat ik nu een gezicht kan plakken op je naam :). Het was mooi om te zien toen jullie bende aankwam: één en al glimlach!!! tot en volgende keer.

Gepost door: sandra | 02-03-09

Knap gedaan allemaal...zag er daar gezellig uit.

Gepost door: natalie | 02-03-09

Het zag er daar super leuk uit! Dedju toch, dat ik dat heb moeten missen. Maar in Oostende gaan we dat nog eens lekker overdoen hé! Hou die scheentjes heel hé Yves.

Gepost door: Gert | 02-03-09

Blij dat ik je gisteren leerde kennen Yves de lopende fotograaf,nooit eerder een leukere wedstrijd meegemaakt

Gepost door: Bart | 02-03-09

Mooie wedstrijd zo met elkaar en de foto's zijn ook top om te zien.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 02-03-09

Alweer een mooie dag! Leuke bende! Knap gelopen!

Gepost door: Homer | 02-03-09

Goed dat je terug zonder pijn kan lopen,...laat die marathon maar komen!!!

Gepost door: Marc | 03-03-09

al nieuws... ...van je dokter?
Rotterdam? Antwerpen?

Merci vr de leuke dag zondag! Raar maar je bent een van de eerste webloglopers die ik leerde kennen en vanaf het begin weten we beide hoe rot en lastig een scheenbeen kan doen...op een of andere manier begrijp ik jou steeds heel goed en kheb het gevoel dat dat ook omgekeerd zo is.
Thx moateke! En groetjess aan Dirk!

Gepost door: INvormTinneke | 03-03-09

De commentaren zijn gesloten.