09-03-09

Rotterdam

't Is hier al een paar dagen stil maar er werd ondertussen wel nog gelopen. Donderdag een training van 15km en gisteren dan een duurloop van 25km aan 6'15"/km. Op conditioneel vlak geen enkel probleem. De 25km gingen snel voorbij en vandaag niets stijf ofzo dus dat zit wel goed. Het been. Wel dat is toch nog steeds niet 100%. Nu niet dat ik direct veel pijn heb ofzo maar na 10 a 15 km begint de gevoeligheid weer op te spelen.

Vanavond hopelijk meer zekerheid na een bezoekje aan de sportarts. Ik moet toch ook dringend eens bespreken om verder te zoeken naar de echte oorzaak van dat scheenbeen gedoe. Als ik meer nieuws heb edit ik mijn post nog wel. In elk geval na een hele dag piekeren gisteren heb ik het dan toch maar gedaan. Ik ben ingeschreven voor Rotterdam. Net voor het afsluiten van de inschrijvingen. Meelopen zit er dik in maar of het voor een 20 a 25 km wordt of voor de hele afstand dat weet ik nog niet. In elk geval ik zal mijn best doen om te helpen enkele mensen onder de 4 uur te laten aankomen.

Update : Helaas Rotterdam zal niet voor mij zijn. Er is nog altijd wat ontsteking te zien. Veel beter dan eind december maar nog niet volledig weg. Ik zou wel kunnen lopen in Rotterdam maar er is teveel risico dat het de onsteking weer gaat verergeren. Wat ga ik wel doen. Zo snel mogelijk een nieuwe loopanalyse en nieuwe zooltjes aanschaffen. Ik mag wel rustig blijven lopen. Zoals eerder al verteld Brussel en Eindhoven zijn mijn hoofddoelen en ik neem geen enkel risico.

 

13:48 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

de knoop is dan toch door k'zit hier wel al nen hele dag te wachten op uw beslissing é,dat betekent dat we nog heel wat km's mogen lopen de komende weken,mijn weegschaal zal het graag hebben,k'loop nie mee in rotterdam maar de trainingen probeer ik toch te blijven volgen.blijf vooral luisteren naar de ledematen en alles komt goe.tt morge.

Gepost door: paperman | 09-03-09

veel succes Yves Je gaat er dus iets sneller vanaf zijn dan ik! Ik lees dat jij een lange duurloop doet aan 6:15/km, dat is ook mijn snelheid voor die lange duurlopen!Ik ga tot 35km en dat moet ver genoeg zijn,maar ben nog vollop gellekes aan het uitproberen,heb nog 7 weken de tijd,best lastig toch!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 09-03-09

jammer ,maar toch beter wachten tot alles helemaal genezen is,en dan weer vlammen.k'hoop dat ge er snel vanaf geraakt,dan kunnen we den handrem weer afzetten. grtz.

Gepost door: paperman | 10-03-09

't is een moeilijke maar wijze beslissing. Marathons zijn er nog genoeg om te lopen. Zorg nu maar eerst dat je van die ontsteking vanaf geraakt en daarna terug vlammen. Veel beterschap.

Gepost door: Philippe | 10-03-09

Moeilijke maar verstandige beslissing, bets nu even rustig aan om die andere marathons te kunnen lopen, veel beterschap...

Gepost door: Stofke | 10-03-09

Zeer verstandige beslissing, al zal ze zeker en vast niet gemakkelijk geweest zijn om te nemen ! We zien elkaar zeker in Brussel en Eindhoven he !

Gepost door: Dirk De Groof | 10-03-09

beter verstandig Yves,een moeilijke doch erg slimme beslissing! Eeen loper die naar zijn lichaam luistert,knap!!!!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 10-03-09

Goeie beslissing...eerst herstellen en dan voorbereiden voor de volgende marathon.

Gepost door: natalie | 10-03-09

Ik wou dat ik soms zo verstandig was. ;) Ik heb mijn voorjaars marathon 1 maand uitgesteld. Maar ook dan is nog niet zeker hoor dat ik hem loop.

Gepost door: Gert | 10-03-09

Spijtig maar heel verstandig , een marathon lopen is nog altijd een hele weg ,je mag niet met pijn starten zou te jammer zijn ,we gaan voor Eindhoven ! beslis jij maar de tijd we trainen voor hetzelfde ok :-)

Gepost door: Katrien | 10-03-09

Verstaqndig om het risico uit te sluiten maar natuurlijk wel balen voor de Rotterdam marathon.
Gelukkig komen er meer marathons en beterschap natuurlijk.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-03-09

Oei !! Het is wel jammer dat je de marathon niet kan lopen maar je herstelling aan je scheenbeen komt nu op de eerste plaats.Het is zeker een goede beslissing.

Gepost door: anita | 18-03-09

De commentaren zijn gesloten.