01-04-09

Lekker loopweertje

rvv2009c
Zondag een loopje gedaan van 11 km op een rustig tempo. Gisterenavond dan ben ik samen met Ilse en loopmaat Dirk een toerke gaan doen van een dikke 8km. We hebben het tempo de laatste 3 km iets opgedreven naar 5'30/km. Verre van snel maar 't is alweer een tijd geleden dat ik dat tempo liep. Gelukkig dit alles zonder last. Volgend week probeer ik misschien eens een tempo loopje.

Voor ik het vergeet wil ik in elk geval alle marathonners (-sters) dit week-end een PR en een prachtige wedstrijd toewensen. Mijn gedachten zullen bij jullie zijn. Geloof me, het is met pijn in het hart dat ik verstek moet laten. Maar meelopen zou niet verstandig geweest zijn. Voor het week-end viel er plots een andere activiteit uit de kast. Een vriend belde mij op of ik met hem zaterdag niet de ronde van vlaanderen wou rijden. Weliswaar "slechts" de 75 km en 6 hellingen. Maar voor een totaal onervaren fietser als mij is dit al redelijk stevig. Maar eigenlijk waarom ook niet. Ik hapte direct toe. Wel nog snel iemand gezocht met een koersmachien. Ik kan de fiets van ex blogger Epo Tom gebruiken.

Vanavond gaan we zijn machien eens testen. Vooral de klikpedalen worden een uitdaging denk ik. Zaterdag heb ik wel al eens 25 km gereden met een andere fiets zonder klikpedalen. Ik haalde toch nog 26-27 km/u gemiddeld. Als dat zaterdag lukt ben ik al tevreden. Het is iets wat ik nog nooit gedaan heb maar 't is eens iets anders. De conditie is wel goed maar ik heb geen fietsbenen. We zien wel 't is per slot van rekening vooral voor de fun dat we meerijden. Zondag volgt er nog wel een verslagje.

10:25 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb dat jaren geleden ook al eens gedaan met de fiets. Onthoudt vooral "De Patersberg", als die nog op het parcours ligt tenminste. Slechts een 400m, maar o zo steil!!!!! Zie maar dat je snel uit je klikpedaaltjes geraakt als je stilvalt. ;) Je hielen snel naar buiten draaien is de boodschap en je bent er zo uit. Veel plezier, het weer beloofd in ieder geval goed te zijn.

Gepost door: Gert | 01-04-09

nen coureur sie veel leute zaterdag,en mischien ook een beetje afzien,wat betreft het lopen,t'is toch zo plezant met een beetje zon en een paar graadjes meer,kijk alweer uit naar morgen.tt dan.

Gepost door: paperman | 01-04-09

De conditie is al zeker geen probleem, de rest doen je benen wel, veel succes op de vélo :-)

Gepost door: Stofke | 01-04-09

Uw marathon komt heus wel hoor...al terug een mooi tempo hé.

Gepost door: natalie | 02-04-09

Lijkt me een leuke uitdaging.

Gepost door: Marc | 02-04-09

klikpedaal naar het schijnt moet je ze wel gewoon worden, maar ga je er nog sneller door rijden. Dus success er mee

Gepost door: cremke | 03-04-09

marathon toch niet Yves zal toch ook moeten afzien van mijn marathon,kniepijn,maar ga wel de 10 mijl lopen,een reuze mooie loop daar in Antwerpen!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 03-04-09

De commentaren zijn gesloten.