14-04-09

Stand van zaken

Het komt er de laatste tijd niet altijd van om zeer regelmatig te posten. Overal druk. Bijkomend nog eens mooi weer en dan zit ik meestal buiten. Werd er nog gesport ? Uiteraard wel. Zaterdag nog deed ik 10 km samen met nog een aantal andere bloggers in Kruishoutem. Neen geen echte wedstrijd maar wel een buit van 10 ename's en dat was als inzet genoeg :)

Maandag dan samen met Ilse en Dirk gelopen. Nog eens goed voor 11 km. Mijn scheenbeen gaat de komende dagen op proef gesteld worden. Gisteren liep ik de laatste 2 km al aan 4'20 /km om eens te testen. Amai. Er is nog werk aan de winkel. Pijn heb ik gelukkig niet. De snelheid gaat met het oog op Brussel nu stillaan opgedreven worden. Of het been het gaat houden weet ik niet. Maar mijn besluit staat vast. Deze morgen ben ik mijn nieuw stalen ros gaan halen. 1 looptraining zal vervangen worden door een fietstraining. Toch zal ik zeker nog 3x per week blijven lopen. Ik hoop hiermee de blessure last wat te minderen. Lukt dit niet dan staat mijn besluit vast en stop ik met marathons lopen. Uiteraard zal ik blijven lopen. Daarvoor doe ik het te graag. Maar het zal dan eerder kortere wedstrijden zijn. En af en toe eens een halve. Ik loop ongeveer 2,5 jaar en daarvan heb ik 8 maanden in de lappenmand gelegen. Teveel dus.

Hopelijk geraak ik nu met iets minder trainingen van mijn blessures af en ik hoop nog steeds in Eindhoven te kunnen vlammen. We gaan de komende weken zien wat het geeft. Volgende training staat morgen op het programma. Het zal een wisselloop worden van 10km. Als alles heel blijft mag de coach binnen 2 a 3 weken een mailtje verwachten.

20:32 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ja...blessures kunnen uiteraard vervelend zijn hé...ik kan er van meespreken...succes met uw voorbereidingen.

Gepost door: natalie | 14-04-09

'k hoop dat je de blessures nu kunt voorblijven Yves. Combineren met andere sporten is zeker geen slecht idee!!

Gepost door: Ruthje | 14-04-09

Wanneer je last hebt a het scheenbeen moet je niet besluiten geen marathon's meer te doen, maar ff rusten, en nadien opletten voor overbelasting. Maar marathons kunnen dan zeker nog wel. En hebben de Ename's al gesmaakt?

Gepost door: cremke | 15-04-09

Goed idee om fiets trainingen te gaan doen en rustiig opbouwen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 15-04-09

Eindhoven Yveske, ge gaat schoon meedoen in Eindhoven he ! Ten andere: het is wel echt vlammen he wat jij doet ! Doe voorzichtig en idd. een training minder in combinatie met fietsen is geen slecht idee ! Succes !

Gepost door: Dirk De Groofd | 15-04-09

De commentaren zijn gesloten.