25-05-09

Prachtig week-end en oproep voor 20km van Brussel

Beginnen met de oproep. Ik ben nog op zoek naar een nummer voor de 20km van Brussel. Mocht iemand nog een nummer heben of iemand kennen die een nummer heeft gelieve mij een seintje te geven. Ik heb er nog één nodig voor een collega die voor het eerst meeloopt en geen nummer meer had omdat alles onmiddelijk uitverkocht was. EDIT : nummer is ondertussen gevond waarvoor dank aan Philippe.

champagne

Dan het week-end. Woensdagnamiddag vertrokken we voor een lang Week-end naar Centerparcs lac D'Aillette. Dat ligt in de buurt van Reims. Ik ging 's morgens met de fiets naar het werk. Dat was makkelijker omdat we dan van hieruit konden verder rijden. Anders moest ik eerst terug naar huis en dan langs hier terugkeren. Mijn trip heeft 8 km geduurd ipv 35. Na 2 lekke banden mocht ik Ilse al opbellen om mij naar het werkt te voeren. Maar dat kon mijn goed humeur niet bederven en kort na de middag kwam zij mij dan ophalen en reden we richting Reims. Het weer was prachtig en het is een heel mooi park. Met heel mooi gekleurde huisjes aan het water. Wel was het in het zwembad regelmatig druk. Vrijdag staken we even door naar Epernay. Daar hebben we eerst Mercier bezocht en dan 2 lokale champagne boeren. Voor 13 a 14 euro had je een goeie champagne. Voor die prijs was er wel nog een plaatsje over in de wagen om een aantal flessen mee te nemen. Onze voorraad is dus weer aangevuld. We gingen oa binnen bij Casters in Damery. Zeker een aanrader. Goeie champage en de vrouw des huizes is Belgische. We werden in het nederlands ontvangen. Heel vriendelijke mensen en onze glazen werden rijkelijk gevuld met verschillende soorten champagne. Het zat er echt vol met Belgen.

Uiteraard met de 20km in zicht werd er ook nog gelopen. 3 trainingen in totaal. Een korte snelle loop van 6 km doorheen het park op donderdag. Zaterdag een 10km samen met Ilse door het park. Best wel lastig want het is er zeker niet vlak. Gisteren dan gingen we 18km lopen. We liepen het park uit en merkten al onmiddelijk dat we gingen zweten. Het was om 9 uur al best warm in de zon. We liepen de bossen in, achter het meer omdat we dachten dat het daar wat vlakker ging zijn. Maar dat was lekker misgedacht. Amai. De ene helling na de andere die de Tervurenlaan in het niets deden verbleken. Gevolg. Met 16 km hielden we het voor bekeken. Al bij al een zeer geslaagd week-end dat veel te snel voorbij was. Nu aftellen naar zondag toe.

10:29 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

nummer veel geluk met je zoektocht. En geluk zal je nodig hebben, vrees ik!

Gepost door: geert | 25-05-09

mailbox Yves ik heb missien goed nieuws voor Brussel , kijk vlug in je mailbox ,grtjessssssssss K

Gepost door: Katrien | 25-05-09

Succes zondag in Brussel...ik zal voor u duimen.

Gepost door: natalie | 25-05-09

succes zondag en maak er iets plezants en tevens met een goede tijd van,maar dat lukt je zeker!!!!!

Gepost door: patrick aerts | 25-05-09

De commentaren zijn gesloten.