06-07-09

Overzichtje

We zijn ondertussen alweer een week verder. Dat betekend na vandaag nog 4 daagjes werken en dan een welverdiende rust van 3 weken. De combinatie fietsen en lopen lijkt niet nadelig voor mijn loopvorm. Vorige week zaterdag had coach Mario een wedstrijdje voorzien van 5 km. Bij gebrek aan tijd en niet direct een wedstrijd in de buurt besloten Dirk en ik om zelf een wedstrijdje te doen. Het was bloedheet dus ik verwachte geen topprestatie. Na 2 km moest Dirk helaas al lossen en mocht ik nog 3 km solo zweten. Maar eigenlijk liep het nog goed. Wel afzien. Ik kwam aan op 21'49". Dat is ongeveer een halve minuut sneller dan mijn beste 5 km. Het schema werkt dus blijkbaar wel.

5km

Ook de versnellingen op het schema lopen redelijk goed. Ik heb minder en minder last van mijn scheenbeen. Gisteren hadden we samen met nog een paar andere vrienden afgesproken om "wordt Flandriën" te rijden. 115 km door de vlaamse ardennen. Met een 12-tal hellingen. Een prachtig parcours. Tussen Brakel en Ronse zag ik enkele heel mooie stukjes natuur. Maar vraag mij niet hoe je er geraakt wat het was draaien en keren in op kleine weggetjes. Op 4u40 waren we binnen. 't Was prachtig weer en ik begin echt te genieten van dat fietsen. Maar geen paniek we blijkven zeker lopen ook. 's Avonds gingen met vrouwen en kinderen nog een lekker sla-tje eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Vanavond doe ik normaal een duurloop die ik zondag moest doen. Hopelijk 15km zonder teveel buien. Hieronder nog een overzichtje van het parcours van gisteren. Het laatste stuk van de lus ontbreekt omdat ik mijn Garmin per ongeluk resette.

060709

13:12 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

duathlon combi fietsen en lopen is waarschijnlijk zelfs bevordelijk voor je loopprestaties: je traint immers je uithouding terwijl de kans op blessures miniem blijft ...

Gepost door: geert | 06-07-09

de mix van trainingen lijkt je goed te doen...knappe tijd hoor op de 5km...

Gepost door: natalie | 06-07-09

Meer en meer bloggers zijn tegenwoordig aan het fietsen, kwestie van al eens wat afwisseling te hebben zeker, vooral nu tijdens de zomermaanden.

Gepost door: Marc | 08-07-09

Mooie tijd op 5km!
Nog veel loopgenot en een goeie vakantie
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 10-07-09

Mooie tijd op 5km!
Nog veel loopgenot en een goeie vakantie
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 10-07-09

3.43 wat denk je gaan we een aanslag doen in Eindhoven op jou 3.43 en mijn 3.44 ??? gedeelde pijn is halve pijn :-)))

Gepost door: Katrien | 11-07-09

De commentaren zijn gesloten.