15-07-09

Tijd voor vakantie

Het lukt mij echt niet om heel veel te posten. Nu we aan het pakken zijn om naar Spanje te vertrekken maak ik toch nog ff wat tijd om een berichtje te posten. De combinatie fietsen-lopen blijft goed werken. Het scheenbeen geneest. Traag maar elke week iets minder last. Ook de conditie is vrij goed. Zaterdag stond er een wedstrijd op het schema van 10km. Maar door tijdsgebrek maakte ik er dan maar mijn eigen wedstrijd van. De 1e km nog niet te zot aan 4'50/km. Ook de 2e nog niet te snel. Maar de rest was allemaal rond de 4'30"/km of er onder.

Goed voor 45'22". Een nieuwe PR van 7 seconden. En vooral met de 2 eerste km in het hoofd volle moed nu om binnenkort onder de 45' uit te komen. Dat gaat me dit jaar zeker nog lukken. Als ik zonder tegenslagen blijf. Zondag deed ik dan een wisselloop. Het loop erg vlot de laatste tijd. Ondertussen is ook het bouwverlof begonnen. Joepie. 3 Weekjes verdiende rust. Dat moesten gisteren vier samen met Dirk met stevige versnellingen. Overzichtje staat hieronder. Momenteel ben ik vollop bezig met de auto in te laden. Deze nacht vertrekken eerst voor 2 dagen Langedoc. En daarna 2 weken Spanje. Ook daar zal wel af en toe een duurloopje gedaan worden. Voor wie ook verlof heeft of het binnenkort heeft. Een prettige vakantie gewenst. En voor de Gents feesten gangers veel plezier binnen enkele dagen. Ik post nog wel iets vanuit Spanje ook. Adios en tot in Augustus. Dan gaan we vollop beginnen voor Eindhoven.

140709

15:26 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

06-07-09

Overzichtje

We zijn ondertussen alweer een week verder. Dat betekend na vandaag nog 4 daagjes werken en dan een welverdiende rust van 3 weken. De combinatie fietsen en lopen lijkt niet nadelig voor mijn loopvorm. Vorige week zaterdag had coach Mario een wedstrijdje voorzien van 5 km. Bij gebrek aan tijd en niet direct een wedstrijd in de buurt besloten Dirk en ik om zelf een wedstrijdje te doen. Het was bloedheet dus ik verwachte geen topprestatie. Na 2 km moest Dirk helaas al lossen en mocht ik nog 3 km solo zweten. Maar eigenlijk liep het nog goed. Wel afzien. Ik kwam aan op 21'49". Dat is ongeveer een halve minuut sneller dan mijn beste 5 km. Het schema werkt dus blijkbaar wel.

5km

Ook de versnellingen op het schema lopen redelijk goed. Ik heb minder en minder last van mijn scheenbeen. Gisteren hadden we samen met nog een paar andere vrienden afgesproken om "wordt Flandriën" te rijden. 115 km door de vlaamse ardennen. Met een 12-tal hellingen. Een prachtig parcours. Tussen Brakel en Ronse zag ik enkele heel mooie stukjes natuur. Maar vraag mij niet hoe je er geraakt wat het was draaien en keren in op kleine weggetjes. Op 4u40 waren we binnen. 't Was prachtig weer en ik begin echt te genieten van dat fietsen. Maar geen paniek we blijkven zeker lopen ook. 's Avonds gingen met vrouwen en kinderen nog een lekker sla-tje eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Vanavond doe ik normaal een duurloop die ik zondag moest doen. Hopelijk 15km zonder teveel buien. Hieronder nog een overzichtje van het parcours van gisteren. Het laatste stuk van de lus ontbreekt omdat ik mijn Garmin per ongeluk resette.

060709

13:12 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |