10-08-09

Terug tot de orde van de dag

Alweer lang moeten wachten voor een update. Daar waren een aantal oorzaken voor. Op 15/7 vertrokken voor 2,5 week naar Spanje. Costa Brava. We hadden er een huisje met zwembad gehuurd samen met loopmaat Dirk en familie. De start was iets minder want bij vertrek had ik pijn in de nek die uistraalde naar mijn achterhoofd. Gelukkig als ik mij koest hield viel het nog wel mee. Maar lopen en/of duiken zat er de eerste dagen niet in.

Tot we toevallig de eerste dinsdag een kennis tegen het lijf liepen die kinesist is en ook wel manuele therapie deed. Als snel wilde hij alles eens op zijn plaats zetten. Het was een mooi zicht. Ik op een bank op de dijk tussen alle drukte. Een krakje naar links en daarna eentje naar rechts en het zou moeten beteren. De dag erna was het eigenlijk nog slechter dus ik dacht al oei oei. Toch maar naar de dokter dan. Na allerhande tests kon die niets anders dan concluderen dat het inderdaad spieren enzo waren. En donderdag ging het dan plots veel beter. De krakjes hebben dus wel gewerkt.

Wijselijk heb ik toch nog een paar dagen gewacht om te starten met lopen. Maar ik voelde mij al veel beter. Zo konden we ook de geplande uitstapjes doen. Oa naar Gerona. Toch wel een mooie stad ook. In week 2 zijn we dan uiteindelijk nog een keer of 3 gaan lopen zodat ik toch nog aan 30km kwam. Maar met de warmte en het parcours dat op en af gaat leek het wel het dubbele. Uiteindelijk een geslaagde vakantie. Mooi weer, goed gezelschap, een hapje en een drankje. Meer moet dat niet zijn. Te snel voorbij weer. Maar we kunnen al uitkijken naar nog een paar mooie week-ends binnekort. In september een week-endje Amsterdan. En uiteraard in oktober is er Eindhoven. Dat zal wellicht weer een groot succes worden.

De thuiskomst van reis had ik me wel wat anders voorgesteld. De nacht dat we thuiskwamen werd ik rillend en zwetend wakker van de koorts. Maandag wachte ik nog even af maar tegen de avond besliste ik toch om naar de dokter te gaan. Mogelijks Mexicaanse griep was het verdict. Of een ontsteking van de urinewegen. Maar daar was weining van te zien. Omdat Ilse kinderopvang doet zat er niets anders op dan te verhuizen naar mijn ouders thuis tot de uitslag bekend was. Die kreeg ik pas donderdag te horen. Gelukkig geen griep dus. Pas vanaf dan had ik antibiotica en ondertussen was naar het toilet gaan redelijk pijnlijk geworden. Sinds gisteren kan ik eindelijk terug buitenkomen. Tgaat allemaal nog wat moeizaam maar kvoel mij al een stuk beter nu. Gisteren een kort loopje gedaan van 4 km. Flanellen benen dat wel maar het deed deugd. Hopelijk kunnen we er vanaf nu terug stevig invliegen. Eindhoven komt dichterbij. En helaas met een week uitstel kan ik er op 't werk ook weer invliegen. Maar toch liever dat dan thuis zitten nietsdoen. Das echt niets voor mij.

Tot later. Euh ik beloof ook deze week alle blogjes eens door te nemen. :)

 

13:41 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Alé... je hebt je deel van de pech wel gehad de voorbije vakantie... hopelijk gaat alles vlug beter en kan je er terug invliegen.

Gepost door: natalie | 10-08-09

Het is de dag van terugkomers zeker vandaag? Julie, Philippe en nu ook jij! Goed zo! Ik ga je zeker zien in Eindhoven. Ik doe daar de halve als laatste duurloop voor de hele van Amsterdam, de week nadien.

Gepost door: Gert | 10-08-09

Terug gezond en wel nu kan je eraan beginnen ,je heb wel nog alle tijd voor Eindhoven 9weken (voor NVVlaanderen) ben ik ook maar 4weken vooraf begonnen dus...)Alle succes gewenst met je trainingen alvast, wie weet kunnen we weer samen starten :-)

Gepost door: Katrien | 11-08-09

Jeetje zeg, wat een gedoe en gelukkig gaat het beter.
Toch een mooie vakantie gehad en dat is ook fijn.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 11-08-09

Mooi Yves en nu terug de teugels vieren en in gallop zeker!!! Geniet ervan man.

Gepost door: patrick aerts | 11-08-09

Succes in de trainingen ; op naar de mooie wedstrijden in het najaar.

Gepost door: Bjorn Paree | 15-08-09

na regen komt zonneschijn ! Zie mij maar , we zijn terug bezig ! Dus yves , kop op , die schoenen aan en vooruit, want je hebt een pr te verbreken . :-) En ja eindhoven is weer een succes ! 12 kamers geboekt en dan zijn er nog die op zondag langs komen . Dus een succes !!

Die krakjes in je nek .....ik ga regelmatig naar een kraker of chiropractor en het is de dag erna altijd erger . Maar dan voeld het veel beter aan !
Veel succes verder he .

Gepost door: coach mario | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.