03-09-09

Overzichtje

Ja er valt weinig nieuws te rapen hier. Vooraleerst geen marathon van Eindhoven. Daar steekt mijn weerbarstige Achillepees "weer" stokken in de wielen. Ook de weblogloop wordt ingekort. 10km ipv 35. Maar we lopen wel mee.

Het begon eigenlijk allemaal kort na de vakantie. 's Morgens stijfheid bij het opstaan. En na de 2 vorige ontstekingen ken ik ondertussen de symptomen. Dus niet zo als vroeger doorlopen tot het pijn begint te doen. We zijn dit keer verstandiger geweest. Onsteking is er volgens mij nog niet of nauwelijks. Ik loop nog steeds, maar slechts 2 a 3 keer per week 8km aan een rustig tempo. Hoe ik dit weer opgelopen heb weet ik niet. Ik train de laatste maanden minder. En ik vervang trainingen door fietstrainingen. Maar het mag blijkbaar allemaal niet baten. Maar opgeven doen we niet, we komen wel terug. Al zie ik het soms echt niet meer zitten na de zoveelste stevig blessure.

Maar positief blijven is de boodschap hé. Zondag wordt een gezellig samenzijn en 't wordt mooi loopweer. Dus al is het ingekort we gaan ons wel amuseren. Voor diegene die aan de weblogloop meedoen tot zondag. Of anders tot in Eindhoven. Ik hoop nog altijd op de halve. Eventueel als haas voor iemand die tussen 5'30 en 6'/km loopt. We zien wel.

12:52 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

ai 't verstand komt met de jaren ... uiteindelijk heb je je nu reeds van ettelijke weken revalideren gespaard!Succes ermee!!

Gepost door: geert | 03-09-09

jammer maar amuseer je toch maar voorzichtjes zondag ... 't zal tot in Eindhoven zijn!

Gepost door: Koen | 03-09-09

Veel plezier zondag op de weblogtraining...10 km is toch ook al mooi hé...

Gepost door: natalie | 03-09-09

know the feeling, maar gewoon proberen je kopje niet te laten hangen. Gelukkig ben je nu op tijd gestopt, daarmee heb je zeker erger voorkomen. Duimen dat je snel weer voluit kunt trainen!

Gepost door: Ruthje | 04-09-09

Die kwetsuren he . echt vervelend ! Maar zeker je kopke niet laten hangen ! En zondag is er in mol echt vanalles te doen . Allemaal op max 2 km van het zilvermeer . De triatlon op het zilvermeer , In de namiddag vlottentocht op 250 m van hetr zilvermeer , iets van het leger op een 2 km . En dan natuurlijk nog de weblogloop met gezellig samen zijn in de namiddag met een hapje erbij .
je dag kan toch niet stuk he !!
tot zondag

Gepost door: coach mario | 04-09-09

lastig Altijd lastig zo'n blessure, maar je bent er nog steeds bij (ook al moet je beetje inkorten)

Gepost door: cremke | 05-09-09

toch spijtig Dat die weerbarstige achillespees,maar niet wil, wat jij wilt:-),Maar je weet dat komt goed met veel geduld,moed Yves.

Gepost door: patrick aerts | 06-09-09

De commentaren zijn gesloten.