10-09-09

Wat deden we de afgelopen week.

Wel eigenlijk nog redelijk wat. Vrijdag liep ik een 8-tal km. Ondertussen staan de komende week-ends in het teken van een overvolle agenda. Zondag was al meteen een goeie start. De weblogloop in Mol. Door het feit van vijand Achille was het helaas niet mogelijk om de lange afstand mee te lopen. Daarom vertrokken we ook iets later, om na 12 km in te pikken. Ook Herman Van Den Borre stond al op post om mee in te schuiven.

Om dik 11 uur kwam de meute weblog (facebook) lopers voor het eerst terug langs het zilvermeer. Na de bevoorrading waren we weg. Voor mij zou het "slechts" 10 km worden. Maar het was wel genieten. Er werd bijgepraat en ik sprak ook met enkele bloggers die ik nog niet in levende lijve zag. Na een goed uur zat het er voor mij en Ilse ( en ook  Jonas ) al op. We zouden nog een hele poos moeten wachten tot ze terug waren. Maar dat was geen probleem, want er was daar aan het zilvermeer een triatlon. We zagen nog net Veerle Beernaert aankomen bij haar triatlon debuut. Ook Tinne werd gespot en toen ze net het water indook konden we aan tafel.

Zo rond half 6 vertrokken we dan terug richting Schellebelle. Alweer piekfijn georganiseerd coach. Bedankt voor de mooie dag. Maandag had ik gelukkig geen last van mijn 10km. Dus dinsdag samen met Ilse er nog eens 10 gedaan. Gisteren dan een goeie 40 km gefietst. Want samen met nog een aantal andere bloggers ga ik volgende jaar mij eens wagen aan 1/8 triatlon. Dat wordt nog wat trainen vrees ik. Vooral voor het zwemmen. Maar we doen vooral mee om het eens gedaan te hebben. Niet direct voor een toptijd. Vanavond dan ga ik nog eens voor 10km en dan zaterdag richting kust voor de rest van het week-end bij mijn ouders. Daar zal er ook nog een duurloopje volgen van 12-13 km.

Conclussie : voor de weblogloop had ik zin om niet naar Eindhoven te gaan. Maar als de pees zo verder blijft verbeteren, ga ik me samen met Ilse aansluiten bij een hele groep bloggertjes die de halve lopen. Kzie Eindhoven weer zitten. Zelfs zonder volledige marathon. Tot binnenkort.

13:23 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

goed nieuws waar een weblogmeeting allemaal niet goed voor is hé ... op naar Eindhoven!

Gepost door: geert zelf | 10-09-09

Goeie beslissing hoor Yves... elkaar motiveren kunnen ze wel hé...dat zal ook wel in Eindhoven zo zijn. Succes met de verdere voorbereidingen.

Gepost door: natalie | 10-09-09

jodelaéééééééééé jullie komen toch ! leuk zeg en "Liefde is ...samen een 1/2 marathon lopen "

Gepost door: Katrien | 12-09-09

Goed dat Achiel geen pijn meer heeft ! En op naar Eindhoven !!

Gepost door: philippe | 14-09-09

De commentaren zijn gesloten.