03-10-09

Damn pills

Neen geen bier maar wel degelijk pillen. Misschien een rare titel die wat uitleg verdient. Toen ik deze zomer uit Spanje terugkwam had ik een ontsteking aan de urine wegen. Op zich niets ergs dus. Ik kreeg pilletjes en na een paar dagen was ik terug fit. Wel had ik op de bijsluiter gezien dat je moest opletten bij mensen met achillepeesklachten. Nuja, je hebt 5 lijntjes waarvoor de pillen dienen, en 3 pagina's nevenwerkingen. En ik had al lang geen achillepeesklachten meer. Maar twas wel toevallig dat ik juist toen weer weerbarstige pezen kreeg.

Vorige week moest ik bij de sportarts voor mijn schouder. Ik dacht, toch ffkes vragen. Hmm zijn antwoord was overduidelijk. Verboden voor mij om dit soort pillen nog te nemen. Volgens hem dus met 100% zekerheid dat dit de reden is waardoor ik 2 maand in de lappenmand zat. Hij vertelde mij zelf dat Frutos eens een achillepees scheur gehad heeft door die medicatie. Hij is sportarts bij een eersteklasse voetbalclub dus ik geloof hem wel. Echt om te balen maar ik weet tenminste nu waarom het mis liep.

Ondertussen zijn de klachten stillaan aan het weggaan. Donderdag nog eens een laatste lange duurloop gedaan voor Eindhoven. De 19km gingen weer echt vlot. Nu hopen dat Ilse een goeie dag heeft, zodat ik haar naar 2 uur kan hazen volgende week. Dinsdag nog een wisselloopje doen, en dan wordt het rusten en spaghetti vreten. Prettig weekend allemaal.

15:41 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

pillen... pillen...goed voor één ding en slecht voor 37 andere pillen. Tenzij het écht hoeft neem ik ze niet, mijn dokter weet dat ook al. Die zegt altijd tegen mij "'t heeft geen zin zekers van u iets voor te schrijven?". Ah nee, want ik pak het tochniet! Wel straf dat je daardoor 2 maand hebt gesukkeld. Hopelijk gaat het vanaf nu beter.

Gepost door: Julie | 03-10-09

Eigenlijk moeilijk nog medicatie te noemen zou ik zeggen...alles word gewoon erger...succes volgende week in Eindhoven.

Gepost door: natalie | 03-10-09

Miljaarkes meen je dat nu , ben er gelijk niet goed van ,door die annozel pillen was een tijdlang alles naar de vaantje , val nu van je paard ! gelukkig neem je die meer ! alé op naar Eindhoven en genieten !!

Gepost door: Katrien | 03-10-09

Zie jullie zaterdag Yves, wordt weer leuk. :)

Gepost door: Gert | 04-10-09

straffe kost allemaal ! Het gaat jullie zeker lukken die 2 u !! Veel succes !en tot zaterdag

Gepost door: coach mario | 05-10-09

Zie je volgende week in EHV ! Dat tempo van 2u is wel aantrekkelijk - dat wordt errug gezellig.

Gepost door: Bjorn Paree | 05-10-09

om niet goed van te worden Dat zo'n zielig pilleke,dergelijk miserie kan teweeg brengen Yves, ik ben al blij dat ik bijna nooit medicatie neem,tot ergernis van mijn vrouw en blijkbaar goed voor mijn gezondheid! Ik wens je alvast veel succes zaterdag!

Gepost door: patrick aerts | 05-10-09

ik heb begin dit jaar ook een zware antibioticakuur moeten volgen en m'n huisartse verbood me om tijdens die periode ook maar iets van sport te doen omdat ik garantie met een peesontsteking aan de achillespezen zou opgezadeld zitten door die antibiotica. Je huisarts had je dus best gewoon op voorhand verwittigd bij het voorschrijven van die pillen. 10 dagen verplichte rust tijdens ziekte wegen niet op tegen een langere blessure door de medicatie natuurlijk...

Gepost door: Ruthje | 07-10-09

Zo zie je maar, je krijgt pillen om van iets vanaf te geraken maar tegelijkertijd brengt dit een oudere blessure weer tot leven.
Hopelijk blijf je nu definitie van die achillepees verlost.
Alvast veel succes in Eindhoven.

Gepost door: Marc | 07-10-09

De commentaren zijn gesloten.