12-10-09

Eindhoven

Elk jaar ben ik verbaast hoe gezellig het hier is om te lopen. Zelfs met het mindere weer dit jaar, nog steeds een massa enthousiaste mensen langs de kant. Muziek, leute enz. Ze kunner er daar in Eindhoven wel wat van.

Het was een leuk weerzien met een aantal webloggers die ik in een poos niet meer gezien had. Ik ga ze niet allemaal beginnen opsommen want ik ga er wellicht toch een paar vergeten anders. 't Was in elk geval een plezante bende. Ik had eigenlijk niet zo goed geslapen zaterdagnacht, en toen ik me tussen de start van de marathon en die van halve nog wat op mijn bed legde moest ik moeite doen om niet in slaap te vallen. Net voor de start deed een nog een goeie drash national. Door de meesten getrotseerd maar Ilse en ik gingen toch als watjes uit het startvak. We gingen schuilen in het tramhokje euh bushokje dus (bedankt Maurice). Bij de start was het dan zo goed als over. Nog eventjes met de coach kijken wat zijn tempo ging zijn. Hmm 5.40/km ongeveer. Ik vreesde dat dit wat snel ging zijn. Maar na enkele km bleef Ilse goed volgen zonder zwaar in het rood te gaan. Na 12 km zijn we Mario,Greet, Edith en Julie kwijtgeraakt. Zij waren blijkbaar ffkes gestopt voor een gelletje met wat water. Greet liep in elk geval ook een prachtige eerste halve marathon. Ze bleken de hele tijd kort achter ons te zitten.  Tot km 17 liepen we nog steeds voor een tijd onder de 2 uur. Maar de laatste km'ers waren zwaar. Het tempo ging iets omlaag en Ilse kon niet meer versnellen. Uiteindelijk kwamen we uit op 2u00'50". Ongeveer vergelijkbaar met vorig jaar maar wel met heel wat minder training. Dus zeker en vast goed gelopen van haar.

Gelukkig moest ik zondag geen PR lopen want ik heb al betere dagen gehad. Vandaag zelfs meer spierpijn dan bv in 20km van Brussel. Geen idee hoe dit kan. Maar bon, het was een geslaagd week-end. Er werden vele PR gelopen. Je moet maar eens op de blogjes gaan lezen. En next year back to Eindhoven.

13:28 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Super toch !! Dikke proficiat allebei !! en ambiance genoeg langs de weg t'was dit jaar nog gekker dan verleden jaar vond ik en nu met ons naam op de startnummer was het meer dan ok ;-) ps volgend jaar een terug Marathon voor jou ?

Gepost door: Katrien | 12-10-09

Super !!! Jullie mogen zeer tevreden zijn over jullie wedstrijd,knap gedaan.

Gepost door: anita | 12-10-09

Eindhoven Eindhoven is inderdaad uniek. Honderden wildvreemden moedigen je aan en scanderen luidop je naam. Ik krijg er nog altijd kippenvel van. Mooie prestatie van beiden!!

Gepost door: harmsie | 12-10-09

dat hebben jullie weer nap gedaan ! ge moogt er zeker van zijn dat we er volgend jaar weer zullen zijn!!

Gepost door: coach mario | 12-10-09

Eindhovuh de gekste!! We roepen hier niet voor niets ieder weekend "Eindhovuh de gekste!!". Het was inderdaad weer genieten! (Overigens, ik wist niet dat wij hier tramhokjes hadden .....)

Gepost door: M@urice | 12-10-09

Knap gelopen allebei. Hopelijk snel tot een volgende. Groetjes aan Ilse.

Gepost door: Gert | 12-10-09

knap gedaan dikke proficiat voor allebei!
En kilometerkes voel je nu eenmaal in de benen, of je ze nu snel of traag loopt ...

Gepost door: geert | 13-10-09

Heel dikke proficiat, dat hebben jullie maar mooi gedaan...

Gepost door: Stofke | 13-10-09

Het was gezellig in Eindhoven, heel gezellig !! Volgende keer wat meer zon en het wordt nog gezelliger ;-)

Gepost door: Bjorn Paree | 13-10-09

knap van beiden Yves dat is weer mooi gedaan hoor en dan nog met zijn beidjes,en de problemen zijn nu duidelijk achter de rug! >Dus genieten maar en terug opbouwen deze winter voor het voorjaar marathonneke zekers,waar?

Gepost door: patrick aerts | 14-10-09

Je mag zeker van een geslaagd weekend spreken...en je hebt genoten...mooi zo.

Gepost door: natalie | 15-10-09

De commentaren zijn gesloten.