05-11-09

Amai

Wat is het weeral lang geleden dat ik iets poste. Heeft ook te maken met het feit dat ik 10 dagen out was met een pijnlijke rug. Maandag ben ik terug gestart met lopen. 10 km samen met Ilse. Ook gisteren werd er gelopen met loopmaat Dirk dit keer. Goed voor terug 10 km aan 5'20"/km. Dit ging tot mijn verbazing enorm vlotjes. Morgen doe ik een wisselloopoje en zondag een duurloop van een 15-tal km. Zo hoop ik deze week een weektotaal van 45km te hebben. Dat is alweer heel lang geleden. Om Deinze - Aalter te lopen voel ik me nog niet fit genoeg. Toch niet als ik een deftige tijd wil lopen. Dus ik vrees dat ik forfait zal geven.

Er zijn gelukkig nog daginschrijvingen dus wie weet sta ik toch aan de start. Ondertussen begin ik stillaan terug wat plannen te maken voor 2010. Nog even wachten of ik blessure vrij blijf en dan de coach de plannen eens doormailen. Binnenkort vertel ik er wel wat meer over. Eerstvolgende wedstrijd zal wellicht Gaston Roelands 10km worden in Brussel. Maar dat is nog veraf. Ik vind dit wel een leuk parcours. Draaien en keren en op en af aan het atomium. Eerst in elk geval moeten er een paar kilokes af. Er is de afgelopen maanden te veel gezondigd aan ongezonde dingen. Volgende postje volgt hopelijk wat sneller.

13:26 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik ben benieuwd naar je plannen voor 2010 . Een tip . Als je sneller wil worden , en zeker na een blessure , neem kortere wedstrijdjes om mee te beginnen . 5 km is ook een mooie afstand ! Je moet nu een 10 km wedstrijd vergelijken met als je getraint bent voor een 10 km , maar plots een halve marathon gaat lopen .
Ik ga ook nu zaterdag geen 10 km lopen terwijl onze club voor 85 % dit wel doet ! Maar zij zijnerop getraint , ik niet !
Ook als je de 10 km loopt is de kans veel groter dat je niet je beste tijd gaat lopen en dit is mentaal ook niet zo goed ! En 30 % van elke wedstrijd wordt mentaal uitgevochten ! Zit het in't koppeke niet goed , vergeet het dan maar !!
Allee je ziet maar ! Veel succes in elk geval !!

Gepost door: coach mario | 05-11-09

niemand die zegt dat je in Deinze-Aalter een deftige tijd moet lopen hé, trouwens alle tijden zijn deftig, aankomen is het belangrijkst, zelfs deelnemen nog belangrijker, bij mij zal het van maart 2008 geleden zijn dat ik nog een halve liep, ik ga er gewoon voor, we zien wel wat het geeft

Gepost door: Stofke | 07-11-09

training Mocht ik u zijn niet naar Aalter gaan en gewoon trainen .Succes met de opbouw

Gepost door: Clint | 07-11-09

succes met je trainingen Yves,toch nog een beetje problemen?, maar je traint terug dat is het voornaamste toch,de rest komt wel weer terug,succes nog.

Gepost door: patrick aerts | 08-11-09

De commentaren zijn gesloten.