25-02-10

Voor mij terug vorst aub

Schema werd de afgelopen dagen nogal wat aangepast helaas. Zondag viel het weer wel mee maar loopmaat Dirk was ziek gevallen en nog niet in staat om een duurloop van 21 km te doen. Ook ik was niet 100%. Zaterdag ging ik onze kleerkast demonteren om laminaat te leggen. Na een vijsje teveel los te vijzen kreeg ik de bovenste balk op mijn hoofd. De balk was blijkbaar harder dan mij kop. Gevolg barstende koppijn de rest van de dag en zelfs nog wat de dag erna.

Lopen zag ik niet direct zitten. In de namiddag had ik VIP kaarten om naar het veldrijden te gaan kijken. Dus veel tijd had ik ook al  niet. Verder wel een leuke dag gehad. Echt eens plezant om de toppers Nys, Stybar etc echt aan het werk te zien. We zagen een dolgelukkigen Wellens als eerste over de meet komen.

Geen probleem. Onze duurloop doen we maandagavond wel. Maar helaas. Striemende regen buiten. Van mij mag het sneeuwen, 10° vriezen daar ga ik niet voor thuisblijven. Maar regen in de winter bah, nee dan kruip ik liever in het warme zwembad. OK. Uitstellen naar dinsdag dan maar. Weeral mis poes. Weer stromende regen op het moment dat we gingen starten. Gevolg ( sorry coach ) duurlooop geschrapt. Gisteren werd er dan wel gelopen. En vandaag wordt het een wisselloop zoals op het schema. Zondag wordt alweer stevige regen en wind voorzien. Ik hoop dat we tenminste droog kunnen vertrekken. Want of ik in de regen start voor 23km weet ik nog niet. Geef mij dan maar terug vrieskou. Daar wordt je tenminste niet kleddernat van.

stybie

13:08 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

nieuwe uitvinding ik heb gehoord dat ze in een geheim laboratorium in Japan een regenvest hebben uitgevonden ;-)

Gepost door: geert | 25-02-10

@ Geert ja waarin je na een half uur ook nat bent of plastiek waar je je een bult zweet.

Gepost door: Yves | 25-02-10

nat van de regen of noat van het zweet , dat is toch hetzelfde . Voor echt gietende regen pas ik ook !!

Gepost door: coach mario | 25-02-10

wel wel heb zon gedacht dat jij snakt naar de lente ! ewel ik ook zenne !!

Gepost door: Katrien | 25-02-10

De commentaren zijn gesloten.