23-03-10

Sportief week-end

Het was alweer een druk sportief week-end. Vrijdag eerst 15 km snelle duurloop gedaan en dan nog een uurtje gaan trainen met de duikclub in het zwembad. Zaterdag ben ik dan 60 km geen fietsen en zondag stond er een lange duurloop op het programma. Bedoeling was eerst in Dendermonde een wedstrijd met de handrem te lopen. En daarna naar huis te lopen. Maar het blijft gevaarlijk om in een wedstrijd te rap te lopen. Daarom werden we naar Dendermonde gebracht. Kon ik nog eens nostalgie bovenhalen op mijn oude school. Vandaar vertrokken we voor een loop van 28km.

Het gaat elke week beter. Maar de laatste paar km's blijven lastig zijn. Daarom gaan we zondag proberen om nog eens 28 km te lopen ipv 30. Vanavond staat er een loop in blokken op het schema. Met dit weer wordt dit 20 km genieten. Dikke proficiat voor de lopers in Sluis trouwens. Tzag er weer plezant uit.

12:58 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

17-03-10

Stillaan aftellen

Oesje. Alweer bijna 2 weken dat ik nog een berichtje poste. Ondertussen zijn we slechts een goeie 5 weken verwijderd van de marathon in Antwerpen. De afstanden gaan dus stillaan omhoog. Zondag werd er nog een loopje gedaan van 25 km. Beetje lastig op  het einde maar de recuperatie zit wel al goed. Daarna zijn we nog een uurtje gaan fietsen.

Gisteren hebben we de training van zaterdag afgewerkt. Inlopen en dan 4x3km aan 5'20. We hebben er nog eens een lap op gegeven. De blokjes van 3 km gingen meestal aan ong 5'/km dus toch wel  wat te snel. Maar het liep lekker en loopmaat Dirk zag dat ook zijn conditie toch wel omhoog gaat. Donderdag staat er een snelle duurloop klaar. Zaterdag zou ik dan willen gaan fietsen in Gent. Een toer van 65 km. Maar het weer lijkt in 't week-end weer uit de hand te lopen dus we wachten nog wat af. Zondag zou ik graat in Dendermonde meelopen. Maar dat is slechts 10km en ik moet er 28 doen. Mogelijk is dat we van Dendermonde daarna naar huis lopen. Maar of dit een goed idee is betwijfel ik. We zien nog wel.

Gisteren was trouwens heerlijk om te lopen. Hou aub die lent hier nu :)

 

13:06 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

05-03-10

Weekoverzichtje

Weinig nieuws te melden. We zijn nog steeds bezig. Vorige zondag bv zijn we wel gestart voor onze duurloop van 23km aar na 10 km waren we reeds drijfnat en beslisten we om een nieuwe poging te doen op maandag.

Maandag was het veel beter weer. Maar een lange loop is toch beter op zondag denk ik. Na 10 km begon ik al af te zien. Misschien ook na een drukke werkdag ofzo. Maar tliep voor geen meter. 't Was op de tanden bijten maar de training werd afgewerkt. Ook woensdag en gisteren werd er gelopen. Mijn roep om liever vriesweer dan regen werd aanhoord denk ik. Dit week-end wordt koud maar lekker zonnig en droog. Zondag staan we dus zeker weer klaar voor een duurloopke. Maar eigenlijk snak ik ook naar wat warmer weer.

Zondag zal ik er niet bijzijn in Oostende - Brugge. Een wedstrijd waar ik al 2 maal bij was. Veel succes voor iederen die zondag een wedstrijd loopt.

12:45 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |