08-06-10

Van start

Dit week-end viel mijn nieuw schema van coach Mario in mijn electronische mailbox. Waarvoor alweer 1000 x dank coach. De vooropgestelde tijd voor Eindhoven ga ik nog niet bekendmaken. Eerst zien of we zo ver geraken. Maar het zal een hele uitdaging zijn.

Ik weet niet of ik de verwaching zal kunnen inlossen, maar we gaan proberen. Vandaag zijn we er meteen ingevlogen. 3km inlopen, 10 x 300m en 3 km uitlopen. De 300m gingen veel te rap. Tussen de 3'40" en 3'50"/km en dan nog wel op het zand in het bos. Maar ik had vleugels vandaag en kheb ervan genoten. Wel goed bezweet van de versnellingen. Maar bij het uitlopen werden we van bovenaf op een gratis douche getrakteerd. Volgende training probeer ik me zeker aan het tempo te houden. Anders komen er brokken van.

Zaterdag hadden we trouwens een hele mooie fietstocht door de ardennen. Het was voor mij de eerste keer met de koersfiets. Maar genoten hebben we. Prachtig weer en heel mooie streek daar rond La Roche. Zeker voor herhaling vatbaar.

23:02 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Topper onze Mario en met het schema kan je een scherpe tijd rennen.
En behalve fietsen kan je er ook mooi trail lopen!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 09-06-10

La Roche Mooie streek rond La Roche, zondag is er daar zelfs een (loodzware) marathon, maar dat wist je ongetwijfeld al.
Veel succes met je schema voor Eindhoven!

Gepost door: frank spencer | 09-06-10

hahaaa ! ik weet jou tijd :-p onder het motto "gedeelde pijn is halve pijn " ??????? in Einhoven , veel plezier met het schema heb het mijne ook net gekregen ,zweet breekt al minder uit bij het vorige denk dat we het allemaal gewoon worden om correct te trainen

Gepost door: Katrien | 20-06-10

La Roche Ken ik erg goed hoor Yves, buiten het klimwerk is het een mooie streek, erg mooi, maar zwaar loopwerk zeker, maar met een schema van uw coach, gaat dit zeker lukken, je bent geen bleuke meer,ga ervoor!, succes

Gepost door: Patrick Aerts | 06-07-10

De commentaren zijn gesloten.