08-06-10

Van start

Dit week-end viel mijn nieuw schema van coach Mario in mijn electronische mailbox. Waarvoor alweer 1000 x dank coach. De vooropgestelde tijd voor Eindhoven ga ik nog niet bekendmaken. Eerst zien of we zo ver geraken. Maar het zal een hele uitdaging zijn.

Ik weet niet of ik de verwaching zal kunnen inlossen, maar we gaan proberen. Vandaag zijn we er meteen ingevlogen. 3km inlopen, 10 x 300m en 3 km uitlopen. De 300m gingen veel te rap. Tussen de 3'40" en 3'50"/km en dan nog wel op het zand in het bos. Maar ik had vleugels vandaag en kheb ervan genoten. Wel goed bezweet van de versnellingen. Maar bij het uitlopen werden we van bovenaf op een gratis douche getrakteerd. Volgende training probeer ik me zeker aan het tempo te houden. Anders komen er brokken van.

Zaterdag hadden we trouwens een hele mooie fietstocht door de ardennen. Het was voor mij de eerste keer met de koersfiets. Maar genoten hebben we. Prachtig weer en heel mooie streek daar rond La Roche. Zeker voor herhaling vatbaar.

23:02 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

04-06-10

Planning

De 20 km werd goed verteerd. Woensdag werd er een 10-tal km losgelopen. Voor de rest werd er nog niet echt veel gedaan. Dit week-end is al wat drukker. Morgen rij ik in de ardennen de La Chouffe classic. Met een lekker biertje aan de aankomst. Morgen dus reeds om 5u30 opstaan.

Zondagmorgen volgt er dan een duurloopje van een 15-tal km. Maar eerst morgenavond nog een lekkere bbq. Met dit weer kon ik het niet laten. Ondertussen werd er aan de coach ook een nieuw schema aangevraagd. Dat zal vermoedelijk ergens na het week-end in de bus vallen.  In Eindhoven wil ik nog eens voluit gaan. Hopelijk de volledige marathon. Mochten er toch blessures opduiken wordt het de halve. Daartussen volgen nog wel een paar wedstrijdjes, maar de planning moet nog gemaakt worden. Binnen een week wordt er dus opnieuw stevig getraind. Kheb er echt zin in. Nu snel mijn nestje in want het zal vroeg dag zijn.

23:19 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |