25-08-10

Nog eens een wedstrijdje

Dit jaar is het zeer flauw qua wedstrijden. Eigenlijk liep ik er nog maar 2. In Antwerpen de Marathon en de 20 km van Brussel. Dit weekend wordt er zoals elk jaar een 10 km loop georganiseerd. En na 2 niet aanwezig te zijn ga ik het er nog eens op wagen.

Zeker in marathon voorbereiding heb ik een heilig schrik gekregen van mijn Achilletjes die al meermaals forfait gaven als ik te geweldig bezig ben. Ondertussen train ik geen 5x per week maar en daardoor is er gelukkig minder blessure leed. Een PR zal het zeker niet worden, daarvoor wordt er te weinig op snelheid gelopen. Ik zal al blij zijn als ik onder de 47 min. terechtkom.

Voor de rest weinig nieuws. Er wordt rustig voortgelopen. Ons ton wij die ik meebracht van Frankrijk is eindelijk op. Nu dringend er een paar kilo's afdoen de komende weken Verstomd Zondag was wel een lastige training. Het was veel warmer dan verwacht. En daardoor zat ik 9km voor het einde al zonder drinken. Dat werd dus puffen naar het einde toe. Maar de 25km werden wel gelopen. Volgende keer toch maar langs huis passeren om bij te tanken. Mogelijks loop ik ook in Gent mee. Niet de volledig marathon. Dat is te dicht bij Eindhoven. Maar misschien wel een halve als duurloop dan.

 

15:31 Gepost door Yves in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

beter om zonder kleerscheuren aan te komen en met een goed gevoel naar huis te gaan dan jezelf in de vernieling te lopen voor 2 seconden tijdswinst hé!

Gepost door: geert | 26-08-10

Yves de vorige reactie kan ik enkel beamen, doch nu terug goed bezig en dat gaat goed komen in Eindhoven hoor, succes Yves :-)

Gepost door: Patrick Aerts | 28-08-10

De commentaren zijn gesloten.